Ung

Ungdomsverksamhet på Birkagården är till för dig som är mellan 12-25 år.

Ungdomsverksamheten har länge varit en del av Birkagården och vårt mål är att den ska vara tillgänglig så länge det finns en erfterfrågan. Vi har valt att satsa på en form av verksamhet som inte efterliknar den traditionell ungdomsgården med   t ex fasta öppettider och förutbestämda aktiviteter. Vi vill erbjuda ungdomarna något som vi tror ligger mer i tiden. Verksamheten bygger på begreppet ”Empowerment”. Det innebär i det stora hela att verksamheten skapas av ungdomarna själva. Ungdomarna ska kunna påverka sin egen fritid och initiera till aktiviteter som dem är intresserade utav! Vi strävar också efter att det vi erbjuder ska vara konstnadsfritt, vilket vi hittills har lyckats med. 

 Just nu på Ungdomsverksamheten:

- Replokalen har platser kvar i vår, sök reptider! Vi har även möjlighet att erbjuda inspelning i vår studio med hjälp av en professionell. 

- Lan: Det arrangeras självklart Datalan även i vår, datum är satt till: 24 februari och 21 april. Tid: 17.00.

- Up And Coming, Stockholms hemgårdar arrangerar replokals turne! Vill ni spela med ert band? Eventet sker 19:e Feb.

- Vill ni vara med och arrangera Kolloåterträffen 12:e Mars 2017? Med reservation för att du tidigare gått på Ivarsudde kollo. 

- Löpargruppen! ungdomar och Oskar springer i Hagaparken på Onsdagar i vår, vill du vara med?

- RYKTET (ungdomsfesten) kommer att gå av stapeln i vår igen för 3:e gången, alltså RYKTET 3.0! Håll dig uppdaterad på Ryktets instagram som har över 650 följare: RYKTETSTHLM!

 

Det finns självklart utrymme för fler aktiviteter så om du har någon idé, hör av dig!

Vi ses!

Oskar Norberg, ansvarig ungdomsverksamheten