Ung

Ungdomsverksamhet på Birkagården är till för dig som är mellan 12-25 år.

Ungdomsverksamheten har länge varit en del av Birkagården, men historisk sett är det också en verksamhet som kommit och gått. En verksamhet som ska finnas när det finns en efterfrågan. Vi valde att satsa på en form av verksamhet som inte var en traditionell ungdomsgård med fasta öppettider utan vi ville erbjuda ungdomarna mellan 12-20 år något annat som vi tror ligger mer i tiden. Verksamheten bygger på metoden ”Empowerment”. Inriktningen och tanken med verksamheten är att den skapas av ungdomar för ungdomar. Ett sätt att kunna erbjuda verksamhet anpassat efter ungdomarnas egna önskemål, då de är med och skapar sin egen fritid. Ett annat mål vi har med verksamheten är att den skall vara gratis. Något vi har klarat av att hålla hittills. 

 Just nu på Ungdomsverksamheten:

- Replokalen har platser kvar i vår, sök reptider! (vi har även möjlighet att erbjuda inspelning i våran studio av ett proffs!)

- Lan: Det arrangeras självklart Datalan även i vår, datum är satt till: 13:Feb & 15:e April!

- Up And Coming, Stockholms hemgårdar arrangerar replokals turne! Vill ni spela med ert band? Eventet sker 19:e Feb.

- Vill ni vara med och arrangera Kolloåterträffen 12:e Mars 2016 (man skall ha gått på ungdomsperiod på Ivarsudde kollo)

- Löpargruppen! ungdomar och Oskar springer i Hagaparken på Onsdagar i vår, vill du vara med?

- RYKTET (ungdomsfesten) kommer att gå av stapeln i vår igen för 3:e gången, alltså RYKTET 3.0! Håll dig uppdaterad på Ryktets insagram som har över 650 följare: RYKTETSTHLM!

 

Det finns självklart utrymme för fler aktiviteter så om du har någon idé, hör av dig!

Vi ses!

Oskar Norberg (ansvarig ungdomsverksamheten)