top of page

BARNENS KULTURLÖRDAGAR

Vid tre tillfällen på våren och tre tillfällen på hösten anordnar Birkagården ett publikt arrangemang med inhyrd teatergrupp eller andra aktörer inom barnkultur.

DJUR SOM INGEN SETT UTOM VI

En finstämd och humoristisk gestaltning av ett gäng egenartade fantasidjur. 

De osedda djuren får form och färg när de tar plats på scenen. Du kommer träffa poesidjuren Klumpantropus, Bipolaren och Kakakerna med deras olikheter och egenheter. Att vilja synas och samtidigt inte, en kontrast där allt kan rymmas i en och samma kropp. Föreställningen önskar ge barnen tillgång till en värld fylld av fantasi och känslouttryck. Djur som ingen sett utom vi är en dansföreställning för barn 2–6 år, baserad på boken med samma namn skriven av Ulf Stark och illustrerad av Linda Bondestam.


Passar ålder: 2-6 år

Dag & tid: 17 februari kl 14.00


KÖP BILJETT

RADIO TRATTOFON 4–10 år

Cirkus Trattofon rattar in en halsbrytande humorföreställning på sin tecknade radio. Men radion själv är inte med på noterna. Ett enkelt shownummer urartar i tekniskt haveri, kanal efter kanal ställs in med oväntade vändningar. I jakt på den rätta låten får de två figurerna snubbla sig fram i en värld av dans, ljudeffekter och tecknad rekvisita. Fysisk komedi för hela familjen. Föreställningen är utan tal och kan förstås av alla. Efter föreställningen får barnen vara med och dansa.


Passar ålder: 4–10 år

Dag & tid: 16 mars kl 14.00


KÖP BILJETT
bottom of page